- خبر14 - https://khabar14.ir -

خورش کرفس و لوبیا

 

خورش کرفس و لوبیا

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم  .  کرفس ۵۰۰ گرم  .  برگ کرفس خرد شده ۱ لیوان  .  لوبیا ۱ لیوان

جعفری خرد شده ۱ لیوان  .  نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری  .  پیاز ۲ عدد  .  رب انار ۱ قاشق چایخوری

خورش کرفس خورش کرفس و لوبیا خورش کرفس و لوبیا khoresh karafs loubia 13

طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و ۵ دقیقه تقت دهید و از روی حرارت بردارید.

خورش کرفس خورش کرفس و لوبیا خورش کرفس و لوبیا khoresh karafs loubia 23

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

خورش کرفس خورش کرفس و لوبیا خورش کرفس و لوبیا khoresh karafs loubia 33

لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ) ، کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

خورش کرفس خورش کرفس و لوبیا خورش کرفس و لوبیا khoresh karafs loubia 43

پس از مخلوط شدن مواد ۳ لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود ۳ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد ، در ۱۵ دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

منبع : ایران کوک [1]

Likesخورش کرفس و لوبیا خورش کرفس و لوبیا up(0)Dislikesخورش کرفس و لوبیا خورش کرفس و لوبیا down(0)