کد خبر: 657

تاریخ انتشار: سپتامبر 11, 2015

سوپ جو و ماش

  سوپ جو و ماش جو ۱/۲ لیوان  .  ماش ۱/۲ لیوان  .  هویج ۲ عدد  .  برنج نیم دانه ۱/۴ لیوان  .  شیر ۱ لیوان عصاره مرغ ۱ بسته  .  جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری  .  آبلیموی تازه مقدار لازم طرز تهیه : جو و ماش را از ۱ ساعت قبل خیس دهید […]

 

سوپ جو سوپ جو و ماش سوپ جو و ماش ash jo mash

سوپ جو و ماش

جو ۱/۲ لیوان  .  ماش ۱/۲ لیوان  .  هویج ۲ عدد  .  برنج نیم دانه ۱/۴ لیوان  .  شیر ۱ لیوان

عصاره مرغ ۱ بسته  .  جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری  .  آبلیموی تازه مقدار لازم

طرز تهیه : جو و ماش را از ۱ ساعت قبل خیس دهید ، جو و ماش را بشویید و همراه با برنج نیم دانه داخل قابلمه ای بریزید ، ۶ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید مواد نیم پز شوند و جو باز شود.

هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید سپس هویج رنده شده و عصاره مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پختند شیر را داغ کنید و به سوپ اضافه نمایید ( شیر را داغ کنید تا سوپ نبرد ) ، در اواخر پخت جعفری خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.

اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود سپس سوپ را در ظرف بریزید و با آبلیموی تازه سرو کنید.

نکته ها : میتوانید به جای شیر از ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، میتوانید به جای برنج در اواخر پخت از مقداری رشته سوپ خرد شده استفاده کنید ، به جای عصاره مرغ میتوانید از مرغ یا آب مرغ استفاده کنید.

Likesسوپ جو و ماش سوپ جو و ماش up(0)Dislikesسوپ جو و ماش سوپ جو و ماش down(0)
ارسال دیدگاه

لطفا فیلد زیر را تکمیل کنید. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.