تاریخ انتشار: سپتامبر 11, 2015
سوپ جو و ماش جو ۱/۲ لیوان . ماش ۱/۲ لیوان . هویج ۲ عدد . برنج نیم دانه ۱/۴ لیوان . شیر ۱ لیوان عصاره مرغ ۱ بسته . جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری . آبلیموی تازه مقدار لازم طرز تهیه : جو و ماش را از ۱ ساعت قبل خیس دهید […]
سوپ جو و ماش
جو ۱/۲ لیوان . ماش ۱/۲ لیوان . هویج ۲ عدد . برنج نیم دانه ۱/۴ لیوان . شیر ۱ لیوان
عصاره مرغ ۱ بسته . جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری . آبلیموی تازه مقدار لازم
طرز تهیه : جو و ماش را از ۱ ساعت قبل خیس دهید ، جو و ماش را بشویید و همراه با برنج نیم دانه داخل قابلمه ای بریزید ، ۶ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید مواد نیم پز شوند و جو باز شود.
هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید سپس هویج رنده شده و عصاره مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پختند شیر را داغ کنید و به سوپ اضافه نمایید ( شیر را داغ کنید تا سوپ نبرد ) ، در اواخر پخت جعفری خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.
اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود سپس سوپ را در ظرف بریزید و با آبلیموی تازه سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای شیر از ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، میتوانید به جای برنج در اواخر پخت از مقداری رشته سوپ خرد شده استفاده کنید ، به جای عصاره مرغ میتوانید از مرغ یا آب مرغ استفاده کنید.