کد خبر: 8194

تاریخ انتشار: دسامبر 7, 2015

طرز تهیه رولت بیسکویت

طرز تهیه رولت بیسکویت

روت Reichl خوب، پودری ایتالیایی “۰۰” مخلوط آرد بیسکویت supremely رنده شده است که به شما اجازه می دهد تا از چربی زیاد به دور باشید.

البته جایگزین مناسبی نیز در آرد هم میباشد.

 

موارد لازم و دستور پخت:

 

روت Reichl کرم بیسکویت

پودری آرد “۰۰” خوب برای بیسکویت supremely رنده شده در این دستور غذا چهار عنصرساده کاربرد دارد.

 

مواد تشکیل دهنده

۲ فنجان آرد ماکارونی

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

۱⁄۲  نمک

۱⁄۴ فنجان خامه

 

دستورالعمل

بوسیله همزن در یک کاسه بزرگ آرد را با بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم. کرم را به آرد بریزید و هم بزنید تا به شکل خمیر تبدیل شود.

خمیر رو در سطح صاف بریزید تا صاف شود .

با استفاده از وردنه خمیر را تا چند اینچ صاف کنید.

خمیر را میتوانید به تکه های گرد تبدیل کنید و داخل فر بگذارید.

حرارت فر به درجه ۴۲۵٫  بوسیله قلم مو میتوانید روی بیسکویت را با کرم آغشته کرده  و هنگام پختن داخل فر نیز چرخش سینی که بیسکویت ها را در آن گذاشته اید انجام دهید تا به رنگ قهوه ای طلایی تبدیل شود. این عملیات باید حدود ۲۰ دقیقه طول بکشد.

بعد از گذشت ۵ دقیقه سرد شدن میتوانید میل کنید.

 

Likesطرز تهیه رولت بیسکویت طرز تهیه رولت بیسکویت up(0)Dislikesطرز تهیه رولت بیسکویت طرز تهیه رولت بیسکویت down(0)
ارسال دیدگاه

لطفا فیلد زیر را تکمیل کنید. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.