کد خبر: 8828

تاریخ انتشار: ژانویه 3, 2016

طرز تهیه پاستای لذیذ گوجه فرنگی با خامه

امروز در این پست از آشپزی سایت خبر ۱۴ ،طرز تهیه پاستای سیب زمینی را آموزش میدهیم.پس با خبر ۱۴ همراه باشید.   ۳۴۰ گرم پاستا که به مدت ۹ دقیقه پخته و آبکشی و آب آن گرفته شده است. ۱ قاشق غذاخوری روغن که بهتر است از روغن کنجد یا زیتون استفاده شود ۳ عدد گوجه […]

امروز در این پست از آشپزی سایت خبر ۱۴ ،طرز تهیه پاستای سیب زمینی را آموزش میدهیم.پس با خبر ۱۴ همراه باشید.

 

۳۴۰ گرم پاستا که به مدت ۹ دقیقه پخته و آبکشی و آب آن گرفته شده است.

۱ قاشق غذاخوری روغن که بهتر است از روغن کنجد یا زیتون استفاده شود
۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده 
۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده
۲ حبه سیر قیمه شده
۱۵۰ گرم خامه
نمک
فلفل سیاه
۵۰۰ گرم  پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم   پنیر رنده شده Parmesan
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا، قطعه قطعه شده
۱۰۰ گرم  اسفناج تازه خرد شده
برگ  ریحان تازه خرد شده
دستور پخت پاستای لذیذ گوجه فرنگی
کمی روغن در ماهیتابه اسپری می کنیم و زیر نابه را روشن می کنیم.سپس پیاز وسیر را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی شده و پیاز نرم شود.
حالا گوجه فرنگی های خرد شده و خامه را اضافه می کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم باهم ترکیب شوندو یک سس یکنواخت بدست بیاید.
درظرفی پنیرها را با اسفناج خرد شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
پاستاهای پخته و آب کشی شده را به مخلوط سس اضافه می کنیم و در آخر مخلوط پنیر را روی آن ریخته و می گذاریم تا در حرارت ملایم به خورد هم رفته و پنیر ها آب شوند…
برای تزیین این پاستا از برگ تازه ریحان استفاده می کتیم.
منبع: delish
Likesطرز تهیه پاستای لذیذ گوجه فرنگی با خامه طرز تهیه پاستای لذیذ گوجه فرنگی با خامه up(0)Dislikesطرز تهیه پاستای لذیذ گوجه فرنگی با خامه طرز تهیه پاستای لذیذ گوجه فرنگی با خامه down(0)
دیدگاه کاربران

نظرات در انتظار تایید: 9

کل نظرات :2

  • driltTip

    تاریخ : 18 - فوریه - 2017

    0 - 0

    i need someone to write my paper https://power-essays.com/?cid=2190

    Likes(0)Dislikes(0)

    پاسخ

    • mohsenshayan

      تاریخ : 18 - فوریه - 2017

      0 - 0

      I miss how may I help?

      Likes(0)Dislikes(0)

      پاسخ

ارسال دیدگاه

لطفا فیلد زیر را تکمیل کنید. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.