کد خبر: 8991

تاریخ انتشار: ژانویه 14, 2016

دستور پخت خوراک تند ترکیه ای

سرویس آشپزی خبر ۱۴-در این بخش از سایت خبر ۱۴ آموزش آشپزی خوراک لذیذی با عنوان خوراک تند ترکیه ای ۱ قاشق غذاخوری روغن ۱ پیاز بزرگ ۲ حبه سیرقیمه شده ۲۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز زیره سبز  ۲ قاشق چایخوری. ۲۰۰ گرم […]

سرویس آشپزی خبر ۱۴-در این بخش از سایت خبر ۱۴ آموزش آشپزی خوراک لذیذی با عنوان خوراک تند ترکیه ای

۱ قاشق غذاخوری روغن
۱ پیاز بزرگ
۲ حبه سیرقیمه شده
۲۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
زیره سبز  ۲ قاشق چایخوری.
۲۰۰ گرم لوبیای سبز شسته و خرد شده
۲۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
پنیر چدار تکه تکه کرده برای خوش طعمی و چسبندگی

طرز تهیه ای این خوراک خوشمزه تند و فلفلی:

در ماهیتابه چدنی بزرگ روغن ریخته و پیازها را سرخ می کنیم تا طلایی شود وبه مدت ۸ دقیقه بپزد. سیر را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خوش سیر بلند شود.
گوشت بوقلمون چرخ شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مغز پخت شده و طعم سیر وپیاز در آن بسپس ربگوجه فرنگی، پودر فلفل قرمز و زیره را اضافه کنید.
سپس لوبیاهای سبزی را که از قبل کمی پخته ایم به مواد اضافه می کنیم.
حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید . سپس ۲۵ دقیقه زمان می دهیم تا کامل پخته شود.
پنیر چدار را در ۵ دقیقه پابانی اضافه می کنیم.
خوردن این خوراک به همراه برنج کته شده بسیار متداول و لذت بخش است.
Likesدستور پخت خوراک تند ترکیه ای دستور پخت خوراک تند ترکیه ای up(1)Dislikesدستور پخت خوراک تند ترکیه ای دستور پخت خوراک تند ترکیه ای down(0)
ارسال دیدگاه

لطفا فیلد زیر را تکمیل کنید. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.