- خبر14 - https://khabar14.ir -

دستور پخت خوراک تند ترکیه ای

سرویس آشپزی خبر ۱۴ [1]-در این بخش از سایت خبر ۱۴ [2] آموزش آشپزی [1] خوراک [3] لذیذی با عنوان خوراک تند ترکیه ای [4]

۱ قاشق غذاخوری روغن
۱ پیاز بزرگ
۲ حبه سیرقیمه شده
۲۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
زیره سبز  ۲ قاشق چایخوری.
۲۰۰ گرم لوبیای سبز شسته و خرد شده
۲۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
پنیر چدار تکه تکه کرده برای خوش طعمی و چسبندگی

طرز تهیه ای این خوراک [3] خوشمزه تند و فلفلی:

در ماهیتابه چدنی بزرگ روغن ریخته و پیازها را سرخ می کنیم تا طلایی شود وبه مدت ۸ دقیقه بپزد. سیر را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خوش سیر بلند شود.
گوشت بوقلمون چرخ شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مغز پخت شده و طعم سیر وپیاز در آن بسپس ربگوجه فرنگی، پودر فلفل قرمز و زیره را اضافه کنید.
سپس لوبیاهای سبزی را که از قبل کمی پخته ایم به مواد اضافه می کنیم.
حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید . سپس ۲۵ دقیقه زمان می دهیم تا کامل پخته شود.
پنیر چدار را در ۵ دقیقه پابانی اضافه می کنیم.
خوردن این خوراک [3] به همراه برنج کته شده بسیار متداول و لذت بخش است.
Likesدستور پخت خوراک تند ترکیه ای دستور پخت خوراک تند ترکیه ای up(1)Dislikesدستور پخت خوراک تند ترکیه ای دستور پخت خوراک تند ترکیه ای down(0)