تاریخ انتشار: سپتامبر 15, 2015
خورش کرفس و لوبیا گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم . کرفس ۵۰۰ گرم . برگ کرفس خرد شده ۱ لیوان . لوبیا ۱ لیوان جعفری خرد شده ۱ لیوان . نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری . پیاز ۲ عدد . رب انار ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد […]
خورش کرفس و لوبیا
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم . کرفس ۵۰۰ گرم . برگ کرفس خرد شده ۱ لیوان . لوبیا ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱ لیوان . نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری . پیاز ۲ عدد . رب انار ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و ۵ دقیقه تقت دهید و از روی حرارت بردارید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ) ، کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.
پس از مخلوط شدن مواد ۳ لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود ۳ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد ، در ۱۵ دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.
منبع : ایران کوک