تاریخ انتشار: سپتامبر 9, 2015
مرغ شکم پر بدون فر مرغ ۱ عدد . مغز گردوی خرد شده ۱/۲ لیوان . رب انار ۲ قاشق غذاخوری . پیاز ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ لیوان . گشنیز خرد شده ۱ لیوان . زرشک ۱/۴ لیوان . کشمش ۱/۴ لیوان طرز تهیه : پیاز را خرد […]
مرغ شکم پر بدون فر
مرغ ۱ عدد . مغز گردوی خرد شده ۱/۲ لیوان . رب انار ۲ قاشق غذاخوری . پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ لیوان . گشنیز خرد شده ۱ لیوان . زرشک ۱/۴ لیوان . کشمش ۱/۴ لیوان
طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند سپس زرشک ، کشمش ، رب انار ، مغز گردو ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
مرغ را از شب قبل داخل قابلمه ای بریزید و روی پوست مرغ را با لایه ای از نمک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند ، پس از استراحت مرغ را خوب بشویید و مواد شکم پر را داخل شکم مرغ بریزید سپس پوست انتهای بدن را با نخ و سوزن محکم به هم بدوزید تا مواد از شکم مرغ خارج نشوند ، پاهای مرغ را نیز با نخ به هم ببندید.
مرغ را با مقداری زعفران دم کرده ماساژ دهید تا پوست مرغ طلایی شود ( اختیاری ) ، داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که بیشتر از نصف مرغ را بپوشاند ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و برای ۲ ساعت بگذارید مرغ بپزد و آب مرغ کشیده شود سپس سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری برگ سیر تازه به سبزیجات شکم پر اضافه کنید ، میتوانید مواد داخل شکم مرغ را بنابر سلیقه تان تغییر دهید یا کمتر و بیشتر کنید ، میتوانید به جای زرشک و کشمش از آلو برای داخل شکم مرغ استفاده کنید.