تاریخ انتشار: سپتامبر 27, 2015
رولت اسفناج و کالباس ماست چکیده ۱/۴ لیوان . پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم . آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری . سیر ۴ حبه سفیده تخم مرغ ۴ عدد . اسفناج ۳۰۰ گرم . کالباس ۲۰۰ گرم . شوید خشک ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید […]
رولت اسفناج و کالباس
ماست چکیده ۱/۴ لیوان . پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم . آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری . سیر ۴ حبه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد . اسفناج ۳۰۰ گرم . کالباس ۲۰۰ گرم . شوید خشک ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه : اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ۵ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید.
اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزید.
با استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید.
منبع : ایران کوک